Edellisen päivityksen jälkeen koirat ovat käyneet kaksissa rally-tokokisoissa. Liperissä Ellu ja Ruusu tekivät hienon radan, mutta jostain syystä Ellulle tuli joku ajatusvirhe. Hän lähti uusimaan tehtävää joka oli mennyt täysin oikein.  No siitä olisi tullut -3 pistettä mutta koska Ellu lähti uusimaan liian myöhään, koko päivän suoritus hylättiin! 98 pisteen rata muuttui nollaksi... Laji on helppo näissä alimmissa luokissa, mutta hyvin herkkä nimenomaan ohjaajavirheiden osalta.  Jones sai sieltä tuloksen 88 pisteellä. 

ratalip.jpg

Liperin ratakaavio

Eilen kävimme Pieksämäellä kisoissa ja Silkki oli mukana eka kertaa. Silkki ja Ruusu tekivät hyvin keskittyneet radat. Seurasivat hyvällä kontaktilla radan loppuun asti. Ellu teki liian lyhyet askeleet peruutuksessa ja Ruusun muuten täydellisestä radasta lähti 10 pistettä, tulos siis kuitenkin hyvä 90 pistettä. Silkillä epäonnistui vasemmalta puolelta sivulle pyörähdys. Ellu ei huomannut että Silkki ehti istua ja hän korjasi liikkeen loppuun josta myös -10 pistettä. Loppupisteet hyvät 89 pistettä. Jones teki hyvän radan muttaa jälleen hölmöilin. Peruutuksessa en sitten onnistunut uusinnasta huolimatta laskemaan viimeisiä kolmea askelta ja siitä -13 pistettä. Pisteet lopulta 86 pistettä ja koulutustunnus RTK1. Jones siirtyi nyt sitten avo-luokkaan ja "helppo" laji muuttuu astetta vaativammaksi. Ensi lauantaina jatketaan Lieksassa samalla kokoonpanolla. Ela aloittaa sitten lajin kun mennään seuraviin kisoihin joihin päästään.

ratapie.jpg

Pieksämäen ratakaavio

ellusilkkiruusu.jpg

Ellu, Ruusu ja Silkki.

Ellusilkki.jpg

Ellu ja Silkki. Silkin silmät ovat olleet jo puolitoista kuukautta priimassa kunnossa lääkityksen lopetuksen jälkeen. Nyt kasvatetaan karvaa että päästään jälleen näyttelyihin.

jonesmitali.jpg

Jones ja koulari RTK1.

jonsku.jpg

Jonekselle sattui torstaina haaveri hännän kanssa. Hyppäsi korkealle ja tuli rymistellen alas. Häntä oli alkumatkastaan normaali, mutta roikkui loppuosastaan. Parissa päivässä häntä suoristui onneksi. Joku hermojutu oli vain. Kipeä ei ollut ollenkaan koko aikana.