Messarin reissu tehty Ellun ja Ruusun kanssa. Ihan yllätyin kun tänään katsoin tietokannasta, että Ruusun edellisestä näyttelystä on kulunut 2,5 vuotta! Hienosti vetivät Ellu ja Ruusu tauosta huolimatta. Ja Ellusta voin ola ylpeä :) Reipas 11-vuotias handleri esitti Ruusua todella hyvin!

messari1.jpg

10.12.2016 Helsinki KV, tuomari Tiina Illukka: Erinomainen tyyppi, koko ja mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme. Hyvät korvat. Rodulle tyypillinen ylälinja. Hyvin kulmautunut. Hyvä luusto. Voisi olla hieman kuivemmassa kunnossa. Liikkuu ja esiintyy hyvin. VAL ERI3 SA.

11.12.2016 Helsinki KV, tuomari Gruttner Hans-Erhard, Saksa: Very good head, elegant topline, straight back. Very good tail set. Correct angulated. Moved well both ways. VAL ERI2 SA PN3.

Vaikka Silkki nyt ei päässyt näyttelyyn mukaan, oli suku hyvin edustettuna PN-kehässä. Silkin mummo, eli Pojun emä, Green Perry's Butterfly voitti valionartut sunnuntaina ja oli lopulta ROP. Onnea! Toki myös onnittelut molempien päivien voittajille muillekin! Nähtiin paljon hienoja parsoneita.

Ruusu nautti reissusta kun sai olla ainoana huomion keskipisteenä. Kaksi yötä hotellissa ja vailla kotona tutuksi tulleita sääntöjä. Sängyissä sai nukkua ja voi että kun rouva otti rennosti. Miniloma siis myös Ruusulle kehässä pyörähtämisen lomassa.

messari2.jpg

Kyllä elämä on ihanaa tuumii Ruusu.