Kesä on meidän perheessä niin kiireistä aikaa, ettei päivitykset oikein tule ajallaan. Laitetaan nyt sitten keralla koko kesän touhut yhteen pakettiin.

Agilityä Savonlinnassa

Savonlinnassa Juhannuksena kävimme agilitykisoissa Silkin ja Elan kanssa. Elalle tuotti selvästi vaikeuksia keskittyä ulkoradalla. Silkki sai ykkösistä kolmannen luvan ja nousi siis kakkosiin.

Kuopion KV näyttely

Elokuun alussa kävimme Kuopion näyttelyssä. Ruusu oli ensimmäistä kertaa veteraaneissa. Veteraaninarttuja oli neljä, mm. Ruusun emä Niitti. Ruusu voitti ja Niitti tuli toiseksi. Silkki oli ainut valio. Lopputulos oli että Ruusu oli pn3 ROP-veteraani ja Silkki pn4 Cacib.

Kuvan mahdollinen sisältö: 2 henkilöä, hymyileviä ihmisiä, koira, ulkoilma ja luonto

Kolme sukupolvea samassa näyttelyssä Silkki, äitinsä Ruusu ja mummonsa Niitti.

Kuvan mahdollinen sisältö: 3 henkilöä, mukaan lukien Anne Salminen, hymyileviä ihmisiä, ihmiset seisovat, koira, taivas, lapsi, ulkoilma ja luonto

Silkki, Ruusu ja Niitti

 

Nuorten rally-tokon sm-kilpailut Lahdessa elokuussa

Ellu ja Jones voittivat 14-18-vuotiaiden nuorten sm-kultaa mestariluokassa! Kisassa oli kuusi mestariluokan koirakkoa joista vain Ellu ja Jones saivat tuloksen. Ruusu epäonnistui alkuradalla ja jäi ilman tulosta. Muita ei meiltä tänä vuonna ollutkaan mukana.

 

Kuvan mahdollinen sisältö: koira

Rally-tokon nuorten suomenmestarit MES-luokasta Ellu ja Jones (Harvahampaan Mr Indiana)

 

Tokon nuorten sm-kilpailut Lahdessa

Elina osallistui Joneksen kanssa alo-luokkaan jossa oli mukana 8 koirakkoa. Hienosti meni, tuloksena 1-palkinto ja sm-hopeaa!

 

Tulevaa

Ensi viikonloppuna kisaillaan rally-tokossa Joneksen ja Ruusun kanssa lauantaina piirinmestaruudesta ja sunnuntaina Ela ja Silkki ovat agilitykisoissa.