Eilen Ruusu kävi Tuusniemen näytelyssä. Näyttelyhän meni ihan hyvin kun Ruusu oli PN2 vara-sert, mutta kun se viimeinen serti tässä meitä vain näyttelyihin ajaa. Ruusu on näyttelyurallaan kerännyt jo neljä vara-sertiä. No täytyy taas katsella seuraavia näyttelyitä. Ehkä Joensuun näyttelyihin toukokuussa? Jos nyt muistaisi ilmoitella kun helmikuun alun näyttelyyn unohdin ilmoittaa.

IMG_1134-normal.jpg

Ellu halusi räpätä Ruususta kuvan kehän jälkeen. Koira on ainakin puhdas kun muistin pestä sen vasta edellisenä iltana :)

Norjalaisen Di Lorenzo Antonion arvostelu oli seuraava:"Feminine. Excellent type. Very good proposition of body. Exellent chest. Movement fluent".

IMG_1131%5B1%5D-normal.jpg

Rotta tänne sanoi Ruusu! Taustalla Pn1,sert, ROP Wild Dancer's Twilight Deja Vu joka myös valioitui. Onnea!

IMG_1125%5B1%5D-normal.jpg

"She loves you too much" oli tuomarin kommentti kun  Ruusu taas esitti tokokontaktia kehässä. Tuomarin ohje oli että "go faster". Yleensä juoksutan liian kovaa. No mutta vauhti suoristi Ruusun ja etuliikkeetkin saatiin katsottua.

Muuten tässä ei ole ihmeitä tapahtunut. Ruusu on käynyt rottajahdissa tuttujen sikafarmilla ja onhan niitä siimahäntiä Ruusun hampaisiin joutunut. Pennutus joko siirretään vuoden päähän tai sitten ei pennuteta ollenkaan. Huomasin etten ollut Ruusun sukuun oikein kunnolla perehtynyt. Parempi selvitellä vielä asioita. Keskitytään nyt sen viimeisen sertin metsästykseen :)