Lauantaina 14.9. kävimme Ruusun ja Joneksen kanssa rally-tokoilemassa piirinmestaruuskisoissa Lieksassa. Tuomarin kommentti Kaisalle oli että koira kyllä osaa, mutta nyt tuli ohjaajavirheitä paljon...ei siis tulosta tällä kertaa. Ellu ja Ruusu taas onnistuivat hienosti. Pisteitä kertyi 88 ja sillä parivaljakko ylsi luokan kolmanneksi ja piirinmestaruushopealle!

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Sunnuntaina 15.9.oli vuorossa agilitykisat Silkillä ja Elalla. Ela oli kahdessa ykkösten startissa. Toisesta tuli hieno 0 luvalla ja luokkavoitolla, mutta toisesta tuli harmittava väärä rata. Ela on yhden luvan päässä kakkosista. Silkki vuorostaan kilpaili eka kertaa kakkosissa. Kolmesta radasta tuli osasta hylsyjä ja yhdestä tulos luokkavoitolla. Ihan ei nappiin mennyt vielä vaikkakin koira on hyvässä iskussa.Pieniä virheitä, ei mitään isoa ongemaa onneksi.Syksyllä on uusia kisoja luvassa jälleen.Kyllä ne luvat sieltä vielä tulee.

Silkki, Ela ja Jones kävivät virallisessa mittauksessa kisojen yhteydessä. Muiden osalta tilanne oli selvä luokkien osalta, mutta Silkki joutuu vielä käymään kahdella tuomarilla mitattavana kun on niin lähellä minirajaa. Medeissähän Silkki on kisannut ja eiköhän se sinne jääkin lopulta.