Joensuun näyttelyt on nyt pulkassa. Olipa hieno viikonloppu. Silkki oli meiltä ainut rotukehään osallistunut. Silkki oli lauantain KV-näyttelyssä PN3 vara-cacib ja sunnuntaina PN2. Hienosti siis.

Ellu uurasti Ruusun kanssa junior handlereissa. Lauantaina oli ensin piirinmestaruuskilpailu jonka Ellu sitten voitti! Samana päivänä oli vielä SM-osakilpailu ja siinä oli sijoituksena 4.. Sunnuntaina Elina voitti nuoremmat junior handlerit ja lopputulos BIS2 juniorhandler! Upea menestys kertakaikkiaan. Elinan kuva oli nettikarjalaisessa https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/maakunta/item/183746-kansainvalisissa-koiranayttelyissa-kilpaili-lauantaina-lahes-1-700-koiraa .

junn2.jpgjunnu3.jpgjunnut.jpg

Ylemmissä kuvissa Ruusu Ellun kanssa ja alemmassa Silkki rotukesästä sunnuntailta.

silkkikeh%C3%A4.jpg

Kun tytöt uurastivat näyttelyssä, niin pojat olivat vaan kotona. Niinpä sunnuntaina näyttelyn jälkeen pojat pääsivät uimaan. Mikä oli yllätys, niin Ela oppi uimaan tänään!

elavesi.jpgelavesi2.jpg

Silkin kanssa tilanne hallinnassa silmien suhteen.Ilman lääkitystä menty jo seitsemisen kuukautta. Kyllä noita silmiä tulee  silti tuijoteltua jatkuvasti. Sitä vaan pelkää, että tilanne muuttuu.