Ellu ja Silkki ovat käyneet agilitykisoissa syksyn aikana. Toissa viikonloppuna Liperissä Silkki teki kaksi 0-rataa 2-luokassa. Vauhti ei tällä kertaa riittänyt luvaan, mutta tästä on hyvä jatkaa. Silkki on kilpaillut medeissä koko ajan. Aluksi Silkillä oli väliaikainen mittaustodistus ja nyt kun se piti virallistaa,, niin jouduttiinkin jännään tilanteeseen. Silkki todettiin ensimmäisessä mittauksessa mediksi,mutta ns. rajatapaukseksi, eli säkäkorkeus on sentin sisällä mini-rajasta. Toisessa ja kolmannessa mittauksessa Silkki oli mini. Jos seuraavassa mittauksessa Silkki on mini, siirtyy se mini-luokkaan. Jos taas tulee medi-mittaus, joutuu Silkki vielä viidenteen viralliseen mittaukseen ja se ratkaisee kokoluokan. Syy tähän medi-minisotkuun johtuu ilmeisesti siitä, että Silkkiä on esitetty mittauksessa aluksi näyttelyasennossa. Näyttelyasennossa Silki on lähes varpaillaan. Yksi tuomareista sitten opasti että ei noin, Koiran täytyy seisoa luonnollisessa asennossa mittaustilanteessa. Todella erikoista että yli puolen vuoden kisaamisen jälkeen luokka vaihtuisikin mineihin. Hyvähän se vaan on mikäli näin käy.

Viime viikonloppuna teimme messarireissun Silkin ja Ruusun kanssa. Lauantai-aamuna Ellu alkoi oksentamaan majapaikassamme. Lähdimme kuitenkin messariin kun tytön olo tuntui olevan ok. Ellulla oli ensi Best of the Best-juniorhanlerkilpailu joka on kutsukilpailu piirinmestareille. Ensimmäisen kehässäkäynnin jälkeen Ellu oksensi kehän laidalla muovipussiin. Ellu sai vedettyä kisan jotenkin loppuun Ruusun kanssa eikä päässyt jatkoon. Seuraavaksi oli vuorossa SM-osakilpailu. Ellu pääsi omasta ryhmästään jatkoon. Tässä vaiheessa Ellu meni nukkumaan koirien alustojen päälle. Kun oma vuoro läheni, niin oksentaminen alkoi taas. Ellu veti kuitenkin kehän kunnialla loppuun hienosti. Sijoitusta ei tullut, mutta tällä kertaa se olikin parempi. Lähdimme nopeasti majapaikkaan takaisin sairastamaan.

Junior Handlerikisojen aikana Silkki kävi rotukehässä tuloksella VAL ERI 4 SA. Seuraavana päivänä tuli pelkkä ERI ilman sijoitusta. Sunnuntaina Ellu oli jo kunnossa ja pääsimme kunnialla junaan reissaamaan kohti kotia. Olipa reissu täytyy sanoa ja Ellu oli aika sissi!

silru.jpg

Junaa odottamassa Pasilassa